Bose Lifestyle System 600


Het eerste dat opvalt is de mooie vormgeving. En als je het aanzet komt er krachtig geluid uit onze Jewel Cube speakers, die in een nieuw jasje zijn gestoken. Als je op zoekt bent naar geweldige prestaties – voor een goede prijs – in een Bose surround-soundsysteem, voldoet het Lifestyle 600 home entertainment system aan de voorwaarden. En dankzij SoundTouch gaat het veel verder dan traditionele home-cinemasystemen. Een geweldige manier om iedereen te entertainen met films, tv, sport en muziek.



Luidsprekers in de spotlight

Onze Jewel Cube speakers zijn lang de standaard geweest voor een verbluffend geluid uit een klein ontwerp. De nauwkeurig afgestelde drivers in elke behuizing zorgen voor een combinatie van direct en weerkaatst geluid. Dit zorgt voor meer ruimtelijkheid en creëert overal de 'perfecte plek'. Waar je ook zit, je ervaart meeslepend geluid dat diepte en drama toevoegt aan alles wat je kijkt. En als het tijd is om te ontspannen met je favoriete afspeellijst, doe je dat met helder en vol geluid.

De centerluidspreker zorgt voor een duidelijke dialoog bij films en tv-programma's en loepzuivere vocalen bij je favoriete muziek. Het horizontale design past goed bij je tv en dankzij de compacte vormgeving kun je hem eenvoudig plaatsen.

Verbluffend laag. Draadloze verbinding.

Het Lifestyle 600 system bestaat uit meer dan Jewel Cube speakers. Je krijgt ook krachtig laag voor films en muziek uit de draadloze Acoustimass-module. Die met zijn bovenkant van hoogwaardig glas ook nog eens heel mooi oogt. De beste prestaties in zijn formaat, dankzij een krachtige driver en QuietPort-technologie.

Elegantie ten top…

Het gebogen glas van de console heeft een opmerkelijke stijl. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Al je technische wensen worden vervuld met één console: Bluetooth® en wifi voor draadloos muziek streamen, compatibiliteit met 4K-video, 6 HDMI™-ingangen en meer. Allemaal te bedienen met een universele afstandsbediening.

Minder gedoe, meer muziek

Bij het Lifestyle 600 system hebben we veel moeite gestoken in het zo moeiteloos mogelijk maken. Natuurlijk is er de eersteklas home-cinema-ervaring voor films, tv en sport, die zul je zeker waarderen. Maar wil je naar muziek luisteren, dan doe je dat op de manier die jij wilt, zonder je zorgen te maken over welke technologie het beste is. Speel muziek af met de SoundTouch-functie, zodat je via je wifi-netwerk thuis rechtstreeks muziek kunt luisteren. Of speel rechtstreeks af vanaf je telefoon of tablet via een Bluetooth-verbinding.

Snelle, eenvoudige bediening van al je muziek.

Luister met de SoundTouch®-app naar je favoriete muziek uit je SoundTouch® speaker. Met SoundTouch heb je de volledige controle over je luisterervaring. Gebruik populaire muziekdiensten, zoals Spotify® en Deezer, internetradio en je opgeslagen muziekbibliotheek. Stel eenvoudig presets in, zodat je met één druk op de knop toegang hebt tot je favoriete muziek en bedien één of meerdere SoundTouch® speakers in huis.



Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker