Bose Soundtouch Wave Radio



LEVENSECHT GELUID VOOR AL JE MUZIEK, OOK DRAADLOOS


Er is een hele wereld aan muziek. En met dit compacte systeem kun je daar olop van genieten. Stream miljoenen nummers van online muziekdiensten als Spotify® en Deezer™, duizenden internetradiostations en de muziek op je smartphone, tablet of computer. Het systeem heeft ook een cd-speler en DAB+/AM/FM-radiotuner. Luister naar wat je wilt met kamervullend Wave®-geluid – en dat allemaal met een gebruiksvriendelijk systeem in een nieuw, modern jasje.

PRIMEUR: ENKEL ONLINE VERKRIJGBAAR MAAR VANAF NU OOK BIJ BOSE LIFESTYLE CENTER in HASSELT

  • Levensecht, kamervullend geluid voor online muziekdiensten als Spotify en Deezer, internetradio, je opgeslagen muziek, cd's en DAB+/AM/FM-radio
  • Werkt met je wifi-thuisnetwerk en Bluetooth®-apparaten, zodat je kunt afspelen wat je maar wilt
  • De waveguideluidsprekertechnologie levert vol, hoogwaardig geluid
  • Een gratis app die van je smartphone een afstandsbediening maakt






Hoogwaardig geluid

Het Wave® SoundTouch® system levert de kenmerkende prestaties van het bekroonde Wave® music system. De exclusieve waveguideluidsprekertechnologie van Bose zorgt voor het volle, rijke geluid van een groter en duurder stereosysteem.

Muziek ontdekken met SoundTouch®
Met SoundTouch® kun je nog makkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos miljoenen nummers van Spotify® en Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek. Met de handige app kun je je muziek vanaf elke plek in huis bedienen met je telefoon of tablet. En met de zes eenvoudig instelbare presets speel je via de app of de meegeleverde afstandsbediening op creditcardformaat makkelijk en snel je favoriete muziek af.
Het Wave® SoundTouch® music system is onderdeel van een hele serie draadloze producten, van eendelige muzieksystemen tot home-cinemaopstellingen. Samen spelen ze in elke ruimte dezelfde muziek of verschillende muziek in verschillende ruimten.

Elegante eenvoud

Het Wave® SoundTouch® system kan binnen enkele minuten worden ingesteld. De app leidt je door elke stap. Gewone of gebrande cd's/mp3-cd's kunnen in de invoerlade aan de voorkant worden geplaatst en alle streambronnen en DAB+/AM/FM-stations zijn beschikbaar met één druk op een preset. Alle functies kunnen overal in de ruimte worden bediend met de slanke infraroodafstandsbediening en de handige touchbediening boven op het systeem (aan/uit/snooze) is volledig onzichtbaar. Geniet van je muziek met helder, vol en natuurlijk geluid. En dat met een systeem dat vrijwel overal past: op tafel in de woonkamer, op het aanrecht in de keuken of op het nachtkastje in de slaapkamer.

Gebruiksgemak

Bose-technologieën zorgen automatisch voor de aanpassingen die nodig zijn om hoogwaardige audio te krijgen. Je geniet dus van de prestaties van een grote, meerdelige stereo-installatie, zonder alles eerst te hoeven instellen. Op de grote, goed afleesbare display worden onder meer de muziekbron en de tijd weergegeven. De dubbele alarmfunctie is perfect voor partners die op verschillende tijdstippen opstaan. Als je je 's ochtends graag nog een keer omdraait, hoef je alleen op de bovenkant van het systeem te tikken om nog even door te sluimeren.



Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker