Loewe klang S Smart Radio

 




Loewe introduceert zijn Smart Radio's, de Loewe Klang s1 en Loewe klang s3. De twee slimme streamingsystemen bieden veelzijdig luisterplezier met internetradio, podcast, FM en DAB/DAB+ tuner en inspireert met kristalhelder geluid en een degelijke muziekprestatie. Tot 25.000 stations plus ca. 10.000 podcasts kunnen individueel worden geprogrammeerd en bieden een onuitputtelijke selectie van diverse radioprogramma's. Diensten als Spotify Connect, Deezer of Amazon Music zijn ook geïntegreerd - streaming zit immers in het DNA van de nieuwe Loewe klang-familie.



Het grotere model Loewe klang s3 wordt geleverd met een extra cd-sleuf voor nog meer muziekplezier. Verder is draadloos streamen via bluetooth mogelijk en is het afspelen van je favoriete playlist via mobiele telefoon of tablet dus geen probleem. Het is ook mogelijk om mp3-muziek via USB af te spelen. Met deze bijna grenzeloze verscheidenheid aan beschikbare programma's, muziektitels, audioboeken en podcasts heb je alle mogelijkheden om van jouw favoriete muziek te genieten. Deze diversiteit is eenvoudig te navigeren via de Loewe-app of Loewe afstandsbediening, of direct op het apparaat.

Beide toestellen zijn beschikbaar vanaf eind mei 2021. Voor meer info of een demonstratie kan je terecht in onze showroom.


Ook interessant voor u

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker