Bose Lifestyle Center Hasselt

Een betere beleving van uw TV- en geluidsinstallaties

Het Bose Lifestyle Center in Hasselt zorgt voor een perfecte aflevering, installatie en afstelling van uw Bose systeem. Hier heeft u verschillende opties. Afhankelijk van de ruimte wordt bepaald welk systeem voor uw woonruimte het best geschikt is.

Contacteer Ons

KWALITEIT DANKZIJ ERVARING

"Na jarenlange ervaring in de audiosector, heb ik een keuze voor mijn klanten kunnen maken uit de beste merken die ik hen dan ook zowel op professioneel als op vrijetijdsvlak aanbeveel. Natuurlijk gaat deze kennis gepaard met een optimale service vanaf het eerste gesprek. De service-na-verkoop ligt gewoon in het verlengde."

Audio

Ontdek de unieke geluidsinstallaties van BOSE.

Ontdek meer

Video

Beleef films, series en sport zoals nooit tevoren.

Ontdek meer

Onze merken

Op zoek naar de perfecte multimedia oplossing?

Contacteer ons en overtuig uzelf van onze sterke punten; de kwaliteit en degelijkheid van onze systemen, jarenlange ervaring, alles in eigen regie, uitstekende service 7/7 van 10 tot 22u. 

maak een afspraak

Eric Pieters

Geweldige technische ondersteuning! Ongelofelijk klinken deze Bose Lifestyle Systems. Als je het 650-systeem nog niet hebt gehoord, moet je zeker langskomen om naar dit geweldige geluid te luisteren! 

Ivan Jans

Fijne gast! Absolute kenner van perfect geluid. Ik zou nooit voor een paar euro minder zo'n materiaal gaan kopen. Je moet toch kunnen rekenen op een vakman die dat bij u thuis komt installeren zoals het hoort en die ik wanneer dan ook kan bereiken indien er wat scheelt.